Ora
Cote
1.01
1000

S. HALEP - J. PAOLINI: Halep câștigă cu 2-0

15.9.2020,
Autor analiză: Alexandru Ghiurcău
pic

Miercuri, după ora 11:00, Simona Halep (2 WTA) se duelează cu italianca  Jasmine Paolini (99 WTA), în turul 2 al turneului WTA de la Roma. Pe zgura italiană, Halep este favorită la cucerirea trofeului și are un prim meci accesibil, chiar dacă Paolini a impresionat în primul tur.

Halep nu a participat la US Open, dar vine după turneul câștigat la Praga, tot pe suprafața roșie. Acolo, românca le-a învins pe Hercog, Krejcikova, Frech, Begu și Mertens, reușind să joace din ce în ce mai bine pe parcursul săptămânii. Acum, ea vine după o lună de pauză, comparativ cu Paolini, care a disputat și turneul de la Istanbul și are un meci la activ la Roma. Fără să exceleze la serviciu, italianca are totuși un dezavantaj mare, nefiind foarte mobilă în deplasare. Jucând la capacitate maximă, Halep ar trebui să-și impună stilul.

În Turcia, Jasmine a trecut de Voegele, dar a pierdut în minimum de seturi cu Polona Hercog, reușind apoi un rezultat mare la Roma: a scos-o din concurs pe letona Anastasija Sevastova, scor 6-2, 6-3, profitând că jucătoarea baltică este ieșită din formă. Va fi primul duel dintre Halep și Voegele, iar jucătoarea din Constanța este favorită la pariuri: are cotă 1.13 să câștige, 1.37 să bată cu 2-0 și Fortuna oferă 1.44 pentru "sub 20.5 game-uri". Sunt slabe șanse să asistăm la o surpriză în acest meci. 

La Fortuna ai zeci de variante de pariere pe meciul Simonei Halep, atât pre-match, cât și LIVE!

Ți-ai ales pariul? Joacă-l ACUM!  

Nu au fost găsite articole!


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie