Ora
Cote
1.01
1000

HAMMARBY - LECH POZNAN: Ambele echipe marchează

15.9.2020,
Autor analiză: Alexandru Ghiurcău
pic

Miercuri seară, de la ora 20:00, Hammarby (Suedia) o înfruntă pe Lech Poznan (Polonia), în turul 2 preliminar din UEFA Europa League. Pe Tele2Arena din Stockholm vom vedea un meci aprig disputat, între echipe abile din punct de vedere ofensiv. Este primul duel direct dintre acestea.

Pentru a ajunge în această fază, Hammarby a trecut de Puskas Academy (3-0), îmn timp ce Lech Poznan n-a avut emoții cu Valmiera (3-0). Totuși, suedezii au avut un culoar mai accesibil, pentru că Puskas Academy a aliniat la start mai mulți juniori, din cauza problemelor cauzate în lot de pandemia Covid-19. Așadar, cele două rivale nu au fost prea mult încercate în drumul lor spre turul 2 preliminar din UEL. 

Totodată, ambele sunt în plin sezon competițional în campionat, unde vin după meciuri spectaculoase. Hammarby tocmai a făcut 2-2 cu Helsingborg, acasă, după un 4-0 la Goteborg și un 3-3 pe teren propriu, cu Kalmar. Lech Poznan a făcut 3-3 la Slask Wroclaw și 2-2 cu Wisla Plock, fiind la al treilea meci consecutiv fără victorie, pe plan intern. Cert este că ambele rivale de miercuri marchează "la foc automat", dar au și probleme defensive care ar putea face diferența în UEL. 

Antrenată de Dariusz Żuraw, Lech a fost vicecampioana Poloniei în sezonul trecut și are în lot jucători buni precum Rogne, Ishak, Kacharava, Tiba sau Kaminski. De altfel, suedezul Ishak ar putea fi decisiv contra compatrioților de la Hammarby. Echipa deținută și de Zlatan Ibrahimovic (23%) este antrenată de Stefan Billborn și se bazează mai degrabă pe jocul colectiv, vedetele sale fiind Kačaniklić și Andersen.

Pentru pariul "peste 2.5 goluri", efortuna.ro oferă cota 1.77. Selecția "ambele marchează" are cotă 1.57, iar două goluri în prima repriză au cota 2.58. Gazdele sunt favorite la calificare, cu o cotă de 1.77, în timp ce pariul pe goluri în ambele reprize are cota 1.65.

Nu uita să verifici pariurile speciale disponibile zilnic în ofertă + promoțiile Happy Hour și Câștigul Mărit la pariurile pre-match!

STATISTICILE PARTIDEI
  • Au marcat ambele echipe în 3 din ultimele 5 meciuri ale lui Hammarby
  • Lech Poznan a înscris 8 goluri în ultimele 3 meciuri oficiale
  • S-au marcat peste 2.5 goluri în ultimele 5 meciuri consecutive ale suedezilor
  • S-au marcat peste 2.5 goluri în ultimele 5 meciuri consecutive ale polonezilor
  • Ambele formații au câte un eșec în ultimele 5 meciuri oficiale
Ți-ai ales pariul? Joacă-l  ACUM!

Nu au fost găsite articole!


🎾 🏆 🏒 💡 💣 💩 💰 🍺 👍 😛 😞 😭 🤮 🥊 💀 😀 😇 😡 😲 🤔
Nu există postări în discuţie